Καλού Κακού issue thumbnail

Καλού Κακού

Εκδότης: Jemma Press
Συγγραφείς: Σπύρος Δερβενιώτης
ISBN: 978-960-6732-28-7
Ημερομηνία: 18/1/2011
Καλού Κακού
3,00 €
ΑΓΟΡΑ
  Μάθετε πως να κάνετε ΔΩΡΟ το έντυπο/συνδρομή. Δείτε πως  
Προεπισκόπηση
Διαθέσιμο για: Win | Mac | iPhone | iPad | Win8 | Android


Score:  (Customer Ratings: )
 
Γεράσιμος Μαγκούστας: Βαρετός, ασπόνδυλος, επαγγελματικά στάσιμος, και με μηδέν κοινωνική ζωή. Κανείς δεν νοιάζεται αν ζει, σε κανέναν δεν προσφέρει τίποτα... και απ΄ αυτόν θα κριθεί η μοίρα της ανθρωπότητας!
Προσπαθώντας να διασκεδάσουν την πλήξη της ατέρμονης ύπαρξής τους, ο Θεός και ο Διάβολος βάζουν στοίχημα για τη μοίρα της ανθρωπότητας. Οι απεσταλμένοι τους, ο Μιχαήλ και η Αντζελίκ θα γίνουν η σκιά του ιδιότυπου «αντιεκλεκτού». Κερδίζει όποιος τον σπρώξει προς το φως ή το σκοτάδι, μιας και ο Γεράσιμος ανήκει στο σπάνιο εκείνο είδος που ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στην αρετή και την ανηθικότητα, τον θρίαμβο και την πτώση, το Υψηλό και το χαμερπές. Στη μέση ακριβώς μεταξύ... «Καλού-Κακού».
Ο Σπύρος Δερβενιώτης και η Jemma Press παρουσιάζουν το «Καλού-Κακού», μια ιστορία για την ηθική, την ευθύνη και την εξουσία, αλλά πάνω (ή κάτω) απ’ όλα για τη μοναξιά που βιώνουν όλα τα όντα, από τα ατελή μέχρι τα Υπέρτατα.
Εμπλουτισμένη με άφθονες αδημοσίευτες ιστορίες (ο βασικός κορμός της πρωτοδημοσιεύτηκε στην free press “Blow”), η σειρά παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ολοκληρωμένη της μορφή.

Video not available for this book

This book has no reviews