ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ No.63543 issue thumbnail

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Εκδότης: ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εκδοτική Ε.Π.Ε
Τελευταίο Τεύχος: 2020/09/25
ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ No.63543
0,30 €
ΑΓΟΡΑ
Ετήσια Συνδρομή (Τεύχη:264)
20,00 €
ΑΓΟΡΑ
Εξάμηνη συνδρομή (Τεύχη:132)
15,00 €
ΑΓΟΡΑ
Τρίμηνη συνδρομή (Τεύχη:66)
8,00 €
ΑΓΟΡΑ
  Μάθετε πως να κάνετε ΔΩΡΟ το έντυπο/συνδρομή. Δείτε πως  
Προεπισκόπηση
Παλαιότερα Τεύχη
Διαθέσιμο για: Win | Mac | iPhone | iPad | Android | Kindle Fire
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Με επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ενημέρωσης έχει καθιερωθεί πλέον ως το καταλληλότερο μέσο ενημέρωσης των πολιτών του Νομού Καστοριάς. Μακριά από κάθε ιδιοτέλεια με γνώμονα μόνο την καλύτερη ενημέρωση η εφημερίδα Ορίζοντες κατέχει το μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών στον Νομό Καστοριάς. Με πλούσια αρθρογραφία, εμπεριστατωμένες αναλύσεις, καλύπτει όλο το φάσμα της τοπικής ενημέρωσης. Με τιράζ 800 φύλλα ημερησίως σε όλο το Νομό Καστοριάς καλύπτει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ποσοστό αναγνωστών από κάθε άλλη εφημερίδα.

Σε σχήμα compact, με ανανεωμένη ύλη, ασφαλή διανομή στους συνδρομητές και ευρεία παρουσία στα περίπτερα του Νομού Καστοριάς τα οποία εποχιακά αυξάνονται σε μέρη όπου η ζήτηση της εφημερίδας είναι μεγαλύτερη, η εφημερίδα Ορίζοντες αποτελεί χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης.

Επενδύοντας στην έγκυρη και εμπεριστατωμένη δημοσιογραφία, η εφημερίδα Ορίζοντες προσφέρει ολοκληρωμένη τοπική, Ελληνική, πολιτική και διεθνή ενημέρωση:

- Οικονομική & Πολιτική, Ελληνική & Ξένη Ειδησεογραφία
- Αρθρογραφία - Σχολιασμός
- Έρευνες
- Αναλύσεις - Οικονομοτεχνικές & Πολιτικές
- Επιχειρήσεις / Αγορά
- Πρόσωπα
- Περιφέρεια
- Ειδικές Εβδομαδιαίες Σελίδες
- Πολιτισμός
- Χρηστικές Πληροφορίες / Ψυχαγωγία
- Αθλητικά

Τα θέματα που δημοσιεύονται στην εφημερίδα  είναι ποικίλης ύλης και ανεξάρτητα κομματικά. Σκοπός της εφημερίδας είναι να ενημερώνει κάθε μέρα τους αναγνώστες της για τα νέα του Νομού Καστοριάς και επιπλέον με θέματα που αφορούν την υγεία, τις εξορμήσεις, την γεωργία κ.α 

Κατά καιρούς η εφημερίδα έχει αποδείξει την κοινωνική της ευαισθησία δημοσιεύοντας άρθρα για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ενημερώνοντας τον κόσμο για αυτές.

Την επιμέλεια της εφημερίδας όσον αφορά το συντακτικό κομμάτι το έχουν αναλάβει οι έγκριτες δημοσιογράφοι Χρύσα Κοσμίδου και Αναστασία Τζάκα με την δημοσιογραφική τους ομάδα. Οι δημοσιογράφοι  που υπηρετούν χρόνια το επάγγελμα της δημοσιογραφίας φροντίζουν για την ποιότητα και την ποικιλία των θεμάτων κάθε μέρα.

Η ηλεκτρονική παρουσίαση της εφημερίδας στο Internet μεταφέρει τμήμα του περιεχομένου της στο Διαδίκτυο αποσκοπώντας στο να κάνει γνωστά τα τεκταινόμενα στους απανταχού Καστοριανούς και να τους φέρει πιο κοντά δίνοντάς τους το βήμα να επικοινωνήσουν μαζί μας και κατ' επέκταση με τους συμπατριώτες τους. Αυτό τον καιρό το site ανανεώθηκε εκ βάθρων και πλέον έχει μετατραπεί σε ένα portal με ειδήσεις και όχι μόνο απ’ όλο το νομό και όσο περνά ο καιρός θα εμπλουτίζεται περαιτέρω φιλοδοξώντας να συνεχίσει να είναι το πρώτο σε επισκεψιμότητα site στο νομό μας.
 
Η εφημερίδα Ορίζοντες το τελευταίο χρόνο έχει να επιδείξει σημαντικές συνεργασίες όσον αφορά το πελατολόγιο της, μεγάλες εταιρείες την έχουν επιλέξει για την προβολή τους σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας καταφέρνοντας να διαφημιστούν ταυτόχρονα σε όλους τους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας με μία μόνο εφημερίδα και στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς.