Αγορά No.119 issue thumbnail

Αγορά

Εκδότης: REAL NEWS
Αγορά No.119
0,99 €
ΑΓΟΡΑ
  Μάθετε πως να κάνετε ΔΩΡΟ το έντυπο/συνδρομή. Δείτε πως  
Προεπισκόπηση
Παλαιότερα Τεύχη
Διαθέσιμο για: Win | Mac | iPhone | iPad | Android | Kindle Fire
ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η «Αγορά», το νεότερο εκδοτικό εγχείρημα του ομίλου REAL, κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου 2014.

Κάθε Σάββατο, με 24 σελίδες μεγάλου σχήματος σε salmon χρώμα αναδεικνύει τα μεγάλα θέματα της πολιτικής και της οικονομικής επικαιρότητας, αναλύοντας τις τάσεις που διαμορφώνονται, καταγράφει τον παλμό της αγοράς, συμβάλλει στη διαμόρφωση της πολιτικής και οικονομικής ατζέντας με παρεμβάσεις των αρθρογράφων της στις εξελίξεις,.

Η εφημερίδα συνοδεύεται από τρία 12σέλιδα:

To Βusiness, που καταγράφει τη δραστηριότητα και τις κινήσεις των πρωταγωνιστών στον επιχειρηματικό στίβο, δίνει βήμα στη νέα, καινοτόμο επιχειρηματικότητα που αναπτύσσεται στην Ελλάδα και βγαίνει δυναμικά και εκτός συνόρων, αναλύει την πορεία και των προοπτική των εγχώριων και ξένων χρηματιστηριακών αγορών και παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας.

Το Weekend, που φιλοξενεί θέματα lifestyle και πολιτισμού, προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, στήλη με ειδήσεις και παρασκήνιο από τον χώρο των Media και συνεντεύξεις προσώπων της showbiz και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Το Pamesports, που  καλύπτει την αθλητική επικαιρότητα, καταγράφει τις εξελίξεις και το παρασκήνιο στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τα υπόλοιπα σπορ, συνομιλεί με τους πρωταγωνιστές εντός και εκτός γηπέδων ενώ φιλοξενεί και ειδική ενότητα με ανάλυση και προγνωστικά για το στοίχημα.