Απονομή δικαιοσύνης issue thumbnail

Απονομή δικαιοσύνης

Εκδότης: Εκδόσεις Λιβάνη
Συγγραφείς: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ISBN: 978-960-14-1971-8
Ημερομηνία: 14/10/2011
Απονομή δικαιοσύνης
12,22 €
ΑΓΟΡΑ
  Μάθετε πως να κάνετε ΔΩΡΟ το έντυπο/συνδρομή. Δείτε πως  
Προεπισκόπηση
Διαθέσιμο για: Win | Mac | iPhone | iPad | Win8 | Android


Score:  (Customer Ratings: )
 

Ο Δημοσθένης Καλένδης, ένας δικηγόρος του περιθωρίου, καλείται να υπερασπιστεί το δράστη μιας αποτρόπαιας δολοφονίας: Ο Φώτης Χατζής, Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πυροβολεί «εν ψυχρώ και δημοσίως» τον Πρόεδρο του κόμματός του, Θεμιστοκλή Πανάγο, σκοτώνοντάς τον.
Πέρα από τα πρόσωπα του θύτη και θύματος, ο λόγος που η δολοφονία απασχολεί ιδιαίτερα την ελληνική κοινή γνώμη είναι ο χρόνος τέλεσής της: Διαπράττεται λίγους μόλις μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις προδιαγράφονται νικηφόρες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Έπρεπε να πεθάνει», είναι η μοναδική δήλωση που κάνει ο δράστης στους αστυνομικούς, όταν συλλαμβάνεται
επ’ αυτοφώρω στον τόπο του εγκλήματος.

Το βιβλίο Απονομή Δικαιοσύνης είναι ένα σύγχρονο πολιτικό θρίλερ με συναρπαστική πλοκή που διαποτίζεται από μια σκοτεινή ιστορία αγάπης. Οι πρωταγωνιστές της κινούνται πέρα και πάνω από τα όρια του καλού και του κακού, του δικαίου και του αδίκου. Επινοούν και επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες συμβίωσης, μετεωριζόμενοι στα άκρα ενός απόκρημνου ιψενικού τριγώνου.

Ακούστηκε κάτι σαν αναφιλητό που πνιγόταν και ο θόρυβος που κάνει κανείς όταν σκεπάζει µε την παλάµη του το ακουστικό του τηλεφώνου. ?εν άντεξα άλλο και τη ρώτησα πού θα µπορούσα να τη συναντήσω. «Στο παρελθόν», µου απάντησε εκείνη κλαίγοντας. «Εκεί σκοπεύω να ταξιδέψω». Μετά ακουγόταν µόνο το βουητό της κλειστής γραµµής.

Video not available for this book