Ο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΗΣ issue thumbnail

Ο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΗΣ

Εκδότης: myedition
Συγγραφείς: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ
ISBN: 9789603879268
Ημερομηνία: 14/11/2011
Ο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΗΣ
9,99 €
ΑΓΟΡΑ
  Μάθετε πως να κάνετε ΔΩΡΟ το έντυπο/συνδρομή. Δείτε πως  
Προεπισκόπηση
Διαθέσιμο για: Win | Mac | iPhone | iPad | Win8 | Android


Score:  (Customer Ratings: )
 
Ο Δημήτρης Όρκουλας, νέος γεμάτος αυτοπεποίθηση κι όρεξη για δουλειά, παρέα με την όμορφη γυναίκα του Κατερίνα, που έχει κι εκείνη τις ίδιες ανησυχίες αλλά και απεριόριστες ικανότητες καταφέρνουν σ’ ελάχιστο χρονικό διάστημα, ν’ ανέβουν κοινωνικά. Αυτό έχει σαν επακόλουθο, να παραμερίσουν – λίγο – τους αχώριστους φίλους τους, Πέτρο Παπαπέτρου και τη σύζυγό του Μάρθα.
Από εκεί και μετά, θα αρχίσουν μεταξύ των δυο ζευγαριών οι προστριβές, θα χαλάσει η κοινωνική τους διαφορά τη μεγάλη τους φιλία; ‘Η θα μπορέσουν να παραμείνουν φίλοι, όπως και πρώτα; Ωστόσο, το κόστος όπως απεδείχθη – θα είναι αρκετά οδυνηρό. Όχι τόσο για το ένα ζευγάρι όσο για το άλλο.
Είναι ένα μυθιστόρημα βγαλμένο από την – εντελώς – τωρινή Ελλάδα, με πολλά ευτράπελα καθώς αναπαριστά γλαφυρά, αυτό το μαύρο χάλι που βιώνουμε σήμερα.
Πρώτον, τον σημερινό δραματικό ξεπεσμό της ελληνικής κοινωνίας και κατά δεύτερο, το μεγάλο κατάντημα της οικονομίας… αλλά και τους βασικούς υπαίτιους, μαζί με τα τσιράκια τους, που την έφεραν σε αυτόν τον εκφυλισμό. Κι όμως, συνεχίζουν ακόμη και τώρα να μας κρύβουν την αλήθεια.

Video not available for this book

This book has no reviews