Θράσος issue thumbnail

Θράσος

Εκδότης: Εκδόσεις Κέδρος
Συγγραφείς: Τατιάνα Αβέρωφ
ISBN: 978-960-04-3851-2
Ημερομηνία: 13/7/2012
Θράσος
8,49 €
ΑΓΟΡΑ
  Μάθετε πως να κάνετε ΔΩΡΟ το έντυπο/συνδρομή. Δείτε πως  
Προεπισκόπηση
Διαθέσιμο για: Win | Mac | iPhone | iPad | Win8 | Android


Score:  (Customer Ratings: )
 
"Η ζωή ενός δεκαεξάχρονου έφηβου. Θράσος, Θρασύβουλος ίσον ελεύθερος. Θράσος – μαθητής, Θράσος-μοναχοπαίδι, Θράσος-εικοσιοκτάχρονος δικηγόρος και virtual εραστής της Μαριάννας. Με τη μαγκιά –βλέπε θάρρος και θράσος- της ηλικίας. Με θυμόσοφο παππού να αναπολεί περασμένα μεγαλεία, γονείς σε κρίσιμη για διαζύγιο ηλικία, τον κολλητό του τον Κλάξο, εκκολαπτόμενο γυναικοκατακτητή, ερωτικές ανησυχίες, συνηθισμένη εφηβεία - σπίτι, σχολείο, διαδίκτυο -  πατήσατε enter.
Μια μέρα θα κάνει κάτι μεγάλο στη ζωή του − «το πρόβλημα με τη γενιά σου είναι ότι δεν έχει πρότυπα» −, προς το παρόν σερφάρει τις συγγραφικές του ανησυχίες στο ίντερνετ. Επαναστάτης στη μπλογκόσφαιρα, Ζορό των λέξεων και των εικόνων, με την ελευθερία της απόδρασης να προσκαλεί σ’ έναν κόσμο εικονικό χωρίς σύνορα ή δεσμεύσεις.

Ο κόσμος μέσα από τα μάτια ενός έφηβου. Μια νεανική φωνή που με διεισδυτικότητα, ωριμότητα, ορμή και χιούμορ, αποκαλύπτει τις αγωνίες, τους παραλογισμούς και τα όνειρα που συνοδεύουν την περιπέτεια του να μεγαλώνεις."

Video not available for this book