Μάγεψέ τους issue thumbnail

Μάγεψέ τους

Εκδότης: Παναγιώτης Λαλαούνης
Συγγραφείς: Ελίρα Μπρέγκου
ISBN: 978-960-93-4344-2
Ημερομηνία: 9/8/2012
Μάγεψέ τους
9,99 €
ΑΓΟΡΑ
  Μάθετε πως να κάνετε ΔΩΡΟ το έντυπο/συνδρομή. Δείτε πως  
Προεπισκόπηση
Διαθέσιμο για: Win | Mac | iPhone | iPad | Win8 | Android


Score:  (Customer Ratings: )
 
Η Κατερίνα είναι μια όμορφη, έξυπνη και κοινωνική γυναίκα που ζει ευτυχισμένη πλάι στον γοητευτικό, ευκατάστατο σύζυγό της και τη μικρή τους κόρη.
Ο έρωτας, η ευτυχία και η πλούσια ζωή της Κατερίνας κλονίζονται όταν εκείνη αποφασίζει να καλέσει μερικές εκλεκτές φίλες της στην "ονειρεμένη σουίτα" ενός πολυτελέστατου ξενοδοχείου για να γιορτάσουν όλες μαζί τα τριακοστά γενέθλιά της. Ο παραμυθένιος κόσμος ξαφνικά καταρρέει μπροστά στα μάτια της όταν μια από τις φίλες της προσπαθεί να θαμπώσει τη λάμψη της και να κλέψει το σύζυγό της. Τότε, η Κατερίνα αντιλαμβάνεται ότι είναι παγιδευμένη μες στην ίδια της τη ζωή, εγκλωβισμένη από τις ίδιες τις αποφάσεις της.
Με οδηγό το πάθος για τελειότητα και την επιμονή της, η Κατερίνα καταφέρνει να χαράξει μόνη της την πορεία του ταξιδιού της ζωής της. Η λαχτάρα της για ελευθερία και ευτυχία είναι η δάδα που φωτίζει το δύσβατο μονοπάτι προς την ολοκλήρωση.
Πρόκειται για μια ιστορία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η οποία αποδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης για την επίτευξη μιας ιδανικής ζωής, και ο αναγνώστης καλείται να συμμετάσχει στην κατάληξή της και να δώσει το δικό του τέλος.
Video not available for this book

This book has no reviews