πλεύση No.173 issue thumbnail

πλεύση

Εκδότης: INTERPUBLICITAS AE
πλεύση No.173
3,50 €
ΑΓΟΡΑ
  Μάθετε πως να κάνετε ΔΩΡΟ το έντυπο/συνδρομή. Δείτε πως  
Προεπισκόπηση
Παλαιότερα Τεύχη
Διαθέσιμο για: Win | Mac | iPhone | iPad | Android | Kindle Fire
ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Περιοδικό Πλεύση / Plefsi magazine

 

Το περιοδικό Plefsi έχει καθιερωθεί εδώ και 25 χρόνια στην αγορά του σκάφους και έχει ήδη κερδίσει µία ισχυρή θέση στο διαδίκτυο µε την ηλεκτρονική του µορφή, www.plefsimag.gr.

Θεωρείται το πλέον ενημερωμένο και αξιόπιστο έντυπο που ασχολείται με το χώρο του σκάφους αναψυχής, του θαλάσσιου τουρισμού και του ναυτικού lifestyle.

Οι αναγνώστες της PLEFSI είναι κάτοχοι ή υποψήφιοι αγοραστές σκάφους. Είναι άτομα του μέσου και ανώτερου μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου με μεγάλη αγοραστική δύναμη. Είναι άνθρωποι δυναμικοί, που τους αρέσει να ταξιδεύουν, να διασκεδάζουν, να απολαμβάνουν τη ζωή. Είναι άνθρωποι που λατρεύουν τη θάλασσα.

Η PLEFSI είναι διμηνιαίο περιοδικό με 6 τεύχη το χρόνο (Φεβρουάριος/Μάρτιος, Απρίλιος/Μάιος, Ιούνιος/Ιούλιος, Αύγουστος/Σεπτέμβριος, Οκτώβριος/Νοέμβριος, Δεκέμβριος/Ιανουάριος).

Το 2013 µπήκε µε την ίδια δυναµική και στη κατηγορία του δωρεάν τύπου με την εφημερίδα Plefsi free press, γνωρίζοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήµατα που υπάρχουν λόγω της στοχευµένης διανοµής, της µεγάλης εµπορικής διείσδυσης και τις δυνατότητες που δίνει για δηµιουργικές εφαρµογές σε επίπεδο creative media αλλά και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Με το ξεχωριστό στυλ και την πλούσια θεματολογία του σας ταξιδεύει στους ονειρικούς κόσμους των ελληνικών θαλασσών, ενώ παράλληλα φροντίζει για τη σφαιρική και έγκυρη ενημέρωσή σας. Ειδήσεις από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο, τεστ, παρουσιάσεις, ταξίδια, νομικά, τεχνολογικά, τεχνικά και συμβουλευτικά θέματα, ναυτικές εκθέσεις, ανταποκρίσεις από το εξωτερικό, αγωνιστικά ρεπορτάζ, οικολογία, τέχνη και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρει τον κόσμο της θάλασσας, όλα θα τα βρείτε στις σελίδες του περιοδικού και της ηλεκτρονικής του έκδοσης, αλλά και στις σελίδες της Plefsi free press.