Θρακική Αγορά No.878 issue thumbnail

Θρακική Αγορά

Εκδότης: Θρακική Αγορά
Θρακική Αγορά No.878
1,00 €
ΑΓΟΡΑ
Ετήσια Συνδρομή (Τεύχη:52)
50,00 €
ΑΓΟΡΑ
Εξάμηνη Συνδρομή (Τεύχη:26)
30,00 €
ΑΓΟΡΑ
  Μάθετε πως να κάνετε ΔΩΡΟ το έντυπο/συνδρομή. Δείτε πως  
Προεπισκόπηση
Παλαιότερα Τεύχη
Διαθέσιμο για: Win | Mac | iPhone | iPad | Android | Kindle Fire
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
«Θρακική Αγορά»
Οικονομική και Πολιτική εφημερίδα της Θράκης
με έδρα την Κομοτηνή
Ιδιοκτήτης - Εκδότης - Διευθυντής: Μαυρομάτης Γ. Κωνσταντίνος

«Η εφημερίδα ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ είναι η συνέχεια της οικογενειακής δημοσιογραφικής παράδοσης και μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου.
Η παράδοση ξεκινάει από το Φανάρι της Κωνσταντινουπόλεως, με μια σειρά από εφημερίδες, με σημερινή κατάληξη τη ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
Η εφημερίδα ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ είναι συνέχεια της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ, ο οποίος πρωτοεκδόθηκε το 1952 από τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη (έναν από τους συνιδρυτές της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου το 1963) και σταμάτησε να εκδίδεται λίγο πριν την έκδοση της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ο εκδότης της Κων. Γ. Μαυρομάτης είναι μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΙΕΤ.

Η «ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ», μια εφημερίδα αγώνων και προάσπισης των συμφερόντων της Θράκης μας, είναι μια εβδομαδιαία εφημερίδα από το 1994 (24 σελίδες σε σχήμα tabloid), με αρκετούς συνεργάτες, καθ’ όλα νόμιμη εφημερίδα που συμπεριλαμβάνεται στις λίστες της γεν. γραμματείας ενημέρωσης και κυκλοφορεί με μεγάλη αναγνωσιμότητα (9.000-11.000 σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα του 2007) στις δύο πόλεις του νομού Ροδόπης, την Κομοτηνή και τις Σάπες, αλλά και σε πολλά χωριά. Επίσης κυκλοφορεί σε αρκετά ικανοποιητικό αριθμό στους γειτονικούς νομούς και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας (τώρα βέβαια, με την παρουσία στο Διαδίκτυο μπορεί να φτάσει σε όλο τον κόσμο), σε Θρακιώτες που ενδιαφέρονται για την περιοχή όσο μακριά και αν βρίσκονται, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη Θράκη, την ανάπτυξη και την προοπτική της…»